Kategorier

Information

Nyheter

Extrapriser

All reviews

By Kent S. on 03 May 2018 :
(5/5) 
Product rated : Vape pen 22 av SMOK

sakson75@hotmail.com

Vad ska säga...vilken drag på den lilla underbara vape pen 22...Du får enorm moln av den och smaken njuter man...men fick med 2 coils.. En av dom tog smaken slut på 4 dagar och den 2 coilen vad också konstig med det...men dom kanske var bara dålig bumull i......till dom som vill har en lite med mycke power i så köp och njut...titta på youtube så får ni ser vad jag menar..

 Report abuse
By Kent S. on 26 Apr 2018 :
(4/5) 
Product rated : Hangsen Bubblegum mint

sakson75@hotmail.com

Gött men för mycke mint i...annars är det bra

 Report abuse
By Olle G. on 12 Apr 2018 :
(5/5) 
Product rated : Innokin RipTide Crios Kit TPD

Första vapen

Köpte en sådan som min första ”riktiga” vape och måste säga att den är perfekt. Kommer väldigt mycket rök samt att den är skön och hålla i.

 Report abuse
By Tobias S. on 16 Mar 2018 :
(5/5) 
Product rated : Cotton Bacon-Prime

Tobbe

Plockade upp en påse i butik måste säga att den wickar riktigt bra, fluffigare och utan dem små "klumparna" som finns i v2an här behöver man inte fluffa till den alls.

Wickade riktigt tight omöjligt att få en dryhit kommer definitivt köpa prime istället för v2 helt klart värt dem kronorna extra!

 Report abuse
By Klemens S. on 15 Mar 2018 :
(4/5) 
Product rated : Limited Edition 100ml 0mg shortfill

Limited edition

God sagolikt god väldigt söt

 Report abuse
By Benjamin D. on 07 Mar 2018 :
(4/5) 
Product rated : Vape pen 22 av SMOK

Grym produkt

Man får en väldigt bra vape för ett rimligt pris. Lätt att ta med sig, lätt att ladda och gör stora moln av rök. För att vara så pass billig och liten så är den sjukt bra!

 Report abuse
By Emma F. on 04 Feb 2018 :
(5/5) 
Product rated : Dead Rabbit RDA

My Review

it's a very good rda tank has had it for a few days now and it's easy to build in and as the strong style it's build . I highly recommend for you who like the smooth rda building . =)

 Report abuse
By Klemens S. on 02 Feb 2018 :
(5/5) 
Product rated : Lovedrops Razzel 50ml shortfill 0mg

Lovedrops RaZZEL

för god för att sluta Awsome smak sval och len smakfull !!!

 Report abuse
By Klemens S. on 02 Feb 2018 :
(4/5) 
Product rated : Lovedrops Milf Juice 50ml shortfill 0mg

milf juice

ruggigt beronde framkallande smak en all day vape helt klart !!!!

 Report abuse
By Ali T. on 29 Nov 2017 :
(5/5) 
Product rated : The Merge E-Liquid - Advocacy Man 6x10ml tpd

Fin ADV (All Day Vape)

Är inte typen som gillar för söta smaker och den här är perfekt! Riktigt mjuk och fin smak. Oreo/pistagen är riktigt intressant och passar riktigt bra. Instant favorit!

 Report abuse
By Jens-Christian L. on 22 Sep 2017 :
(5/5) 
Product rated : Strawberry Jello

Mycket God

Söt jordgubb med frisk eftersmak. Rekomenderas !

 Report abuse
By Frank J. on 15 Jun 2017 :
(5/5) 
Product rated : Captain PD270 Svart

Captain PD 270

Mycket trevlig mod, ligger bra i handen, 20700 batterierna är helt underbara. Knappen är skön och helhets intrycket är bra. Har dock en negativ sak att säga om den, skärmen blir väääldigt lätt repig, hade fullt av mini repor efter bara några dagar. Men i övrigt är den helt underbar, och priset är helt oslagbart, speciellt då det följer med batterier. Ganska oslagbar combo!!

 Report abuse
By Caroline L. on 08 Jun 2017 :
(5/5) 
By Thomas B. on 18 May 2017 :
(5/5) 
Product rated : Tesla steampunk nano 120w Brass

Kanon

Supernöjd :)

 Report abuse
By Elin F. on 07 Dec 2016 :
(4/5) 
Product rated : Hangsen Red energy

Supernöjd!

Luktar och smakar verkligen redbull! Fick smaken levererad efter endast 2 dagar. Supernöjd! Önskar bara att det fanns större flaskor! Blir dyrt att beställa såna små hela tiden.

 Report abuse
By Robin E. on 02 Jul 2016 :
(5/5) 
Product rated : Flawless - WE AIN'T DONE

underbart

väldigt gemytlig smak
trevlig å rund

 Report abuse
By Tony W. on 18 Jun 2016 :
(4/5) 
Product rated : Topbox Mini Kit 75W

Kanon Grej!

Nyss börjat använda min Topbox mini och än så länge så är jag nöjd. dock läcker den litegrann.

 Report abuse
By Casper B. on 04 May 2016 :
(4/5) 
Product rated : CE4 express kit

är vape skadligt om du tar en smak utan nicotin???

är vape eller E-cigaret skadligt om du tar en smak utan nicotin???

 Report abuse
By pontus W. on 15 Mar 2016 :
(5/5) 
Product rated : Zeus juice 30ml

Bästa juicen

Denna är den första juicen jag verkligen får en ordentlig smak av. Dessutom en väldigt god smak!

 Report abuse
By johan S. on 14 Mar 2016 :
(5/5) 
Product rated : Kanzi 30ml

Bästa någonsin

Detta är den bästa juicen jag smakat.
Tackar killen i affären i helsingborg för du visa denna för mig.
3 flaskor senare så här man fått "vapers tongue" kan inte få nog.
Extremt mycket mogen jordgubbar på väg ner och vattenmelonen och lite kiwi på väg upp. Spot on med beskrivningen.
Rekommenderas starkt för den som gillar jordgubbar och vattenmelonen.

Kommer köpas många flaskor till
// Svenssons recensioner

 Report abuse
By johan S. on 14 Mar 2016 :
(4/5) 
Product rated : Tropika 30ml

Blev för mycket

Denna juice hade jag höga förhoppningar om. Förhoppningarna uppfylldes men efter ett par vapes i droppen blev jag illamående av denna.
Tropiska frukter är nog Inget för mig.
Iallfall få får man en söt blandning av exotiska frukter på väg ner och annanas och mango på väg ut.
God juice men kan tyvärr inte vapa denna för ofta.

Rekomenderas för den exotiska vaparen
// svensons recensioner

 Report abuse
By johan S. on 14 Mar 2016 :
(3/5) 
Product rated : Ru4Real 120 ml

Ru 4 real?

Beskrivningen stämmer inte överens med mina smaklöka.
Mycket smak av hasselnöt både på väg ner och ut, saknade karamellen och tobaken då hasselnöten tog över för mycket. Extremt len att vapa, inget direkt "riv" i halsen
Får tyvärr bara 3 stjärnor för att det saknades 2 av 3 smaker.
// Svenssons recensioner.

 Report abuse